Ce vedete au încălcat regulile de la Met Gala și au stârnit controverse în mediul online
Galerie foto
Deși regula fără telefoane este în vigoare de peste un deceniu la Gala Met, anul acesta mai multe celebrități au încălcat-o fără rețineri, surprinzând momente din culise și împărtășindu-le cu fanii, potrivit The Root.
Chiar și Anna Wintour, redactorul-șef al revistei Vogue și organizatoarea galei, a declarat anterior: „Oaspeții trebuie să respecte politica fără telefoane (și, prin urmare, fără rețele sociale) odată ce au intrat în muzeu”, dar, evident, acest lucru nu prea îi oprește pe mulți.
La Gala Met din acest an, mulți dintre cei prezenți și-au strecurat totuși dispozitivele, oferindu-le oamenilor o privire din interior.
Ce vedete au încălcat regulileHalle Bailey
Cântăreața și actrița Halle Bailey a fost surprinsă făcând selfie-uri alături de actrița Sydney Sweeney și starul K-Pop Lisa. Deși Bailey nu a împărtășit încă selfie-ul oficial cu lumea, fanii au fost mai mult decât entuziasmați să vadă această combinație neașteptată de vedete.
Questlove
Se pare că în fiecare an, un grup de celebrități de top se adună în baie pentru o fotografie de grup amuzantă. Anul acesta, Questlove nu a distribuit poza de grup, dar a postat un clip din culise care surprinde atmosfera.
Angela Bassett
Angela Bassett și Yara Shahidi nu par să fi fost preocupate că ar putea fi surprinse cu telefoanele la vedere. Cele două actrițe au fost văzute într-o dispoziție bună alături de Jaden Smith și Jon Batiste.
În trecut, s-a speculat că încălcarea politicii fără telefoane ar putea duce la interzicerea accesului la galele viitoare... însă, până acum, nimeni nu pare să fi fost afectat sau să fi at vreo consecință. Rămâne de văzut dacă Anna Wintour va avea ceva de spus despre asta.
Dandysmul Negru pe covorul roșu Met GalaTema din acest an a avut și o dimensiune politică și culturală aparte. Dandysmul negru, moștenit din perioada sclaviei și transformat de-a lungul secolelor într-un simbol al rafinamentului și emancipării, a fost explorat în toate formele sale.
Atmosfera a fost completată de un cor care a interpretat piesa iconică „Ain’t No Mountain High Enough”, aducând un plus de emoție unui eveniment care a fost mai mult decât o simplă paradă de modă: a fost o reafirmare a identității culturale și a luptei pentru recunoaștere într-o Americă aflată într-un moment politic dificil.
Tema a rezonat puternic și în contextul în care, la cinci ani de la protestele „Black Lives Matter” declanșate de moartea lui George Floyd, multe instituții culturale americane își regândesc rolul și mesajul.