Povestea unei românce care surprinde autenticitatea femeilor. „Atlasul Frumuseții” a devenit un fenomen global
Cu un aparat de fotografiat și un vis, o româncă a plecat prin lume pentru a surprinde autenticitatea femeilor.
Și a creat „Atlasul Frumuseții”, un proiect care a devenit un fenomen la nivel global. Mihaela Noroc și-a lansat acum cel de-al treilea album.
Acum 12 ani, Mihaela și-a strâns toate economiile și a plecat prin lume - doar cu un rucsac, un aparat de fotografiat și un vis.
De-a lungul timpului, a surprins în ipostaze diferite frumusețea autentică a femeilor obișnuite.
Alegeri 2025
12:38
Cât a costat campania pentru al doilea tur al prezidențialelor. Cheltuielile făcute de Nicușor Dan și de George Simion
11:08
Oficialii trimiși de Trump, impresionați de alegerile din România: „Un model de transparență, securitate și dedicare civică”
07:05
Oficial: CCR a respins cererea lui George Simion, privind anularea alegerilor prezidențiale. Liderul AUR: ”Lovitură de stat”
13:13
Reacția STS la acuzațiile de fraudă la Alegerile Prezidențiale. Mecanismul de procesare al votului, explicat punct cu punct
Reporter: „În câte țări ați călătorit?”
Mihaela Noroc, fotograf: „În aproape 100 de țări, dar în cărțile pe care le am aici sunt în jur de 60 de țări, pentru că dacă mi-a plăcut într-un loc, m-am dus de mai multe ori și am repetat experiența cu o altă viziune.”
Primele imagini le-a postat pe rețelele de socializare și au atras rapid atenția. Aprecierile primite de la oameni au încurajat-o să continue.
Mihaela Noroc, fotograf: „Mi-am spus, băi, dacă tot oprești femeile astea foarte interesante din toate locurile, astea splendide și din toate culturile, astea incredibile. De ce nu le întrebi ceva, știi? La început a fost numele și ulterior poveștile.”
A strâns toate imaginile și le-a pus, apoi, în „Atlasul Frumuseții”.
Proiectul prezintă doamne din zeci de locuri, cum ar fi piețele aglomerate din Asia, străzile colorate ale Americii Latine sau satele izolate din Africa.
Mihaela Noroc, fotograf: „Mă duc pur și simplu, stau într-un loc aglomerat și până când nu găsesc pe cineva, nu mă las. Bineînțeles că mai și refuză foarte mulți oameni, dar aici, de exemplu, în partea asta o să vedeți ambele experiențe.”
„Atlasul Frumuseții” a devenit repede popular. Fotografiile Mihaelei au fost preluate de mari publicații internaționale, precum The Guardian, BBC sau National Geographic.