Un client al unui restaurant a răsplătit chelnerii cu 10.000 de dolari pentru eforturile depuse în pandemie

Un client care a luat masa împreună cu familia sa într-un restaurant din Gainesville, un oraş din statul american Florida, a dat dovadă de o generozitate ieşită din comun.
Bărbatul a lăsat angajaţilor un bacşiş de 10.000 de dolari la o notă de plată de 144 de dolari, potrivit agerpres.ro
Acest eveniment s-a petrecut în restaurantul Wahoo Seafood Grill săptămâna trecută, când un client, după ce a luat cina. Acesta s-a adresat chelnerilor şi bucătarilor localului pentru a le mulţmi pentru eforturile realizate în timpul pandemiei şi pentru loialitatea de care au dat dovadă faţă de afacerea lor.
Alegeri 2025
12:38
Cât a costat campania pentru al doilea tur al prezidențialelor. Cheltuielile făcute de Nicușor Dan și de George Simion
11:08
Oficialii trimiși de Trump, impresionați de alegerile din România: „Un model de transparență, securitate și dedicare civică”
07:05
Oficial: CCR a respins cererea lui George Simion, privind anularea alegerilor prezidențiale. Liderul AUR: ”Lovitură de stat”
13:13
Reacția STS la acuzațiile de fraudă la Alegerile Prezidențiale. Mecanismul de procesare al votului, explicat punct cu punct
Misteriosul bărbat s-a întors apoi la masă, a plătit nota de 144,66 de dolari cu cardul şi le-a spus celor 10 angajaţi al localului aflaţi în tură în acea seară liniştită cu doar câteva mese ocupate să împartă între ei bacşişul.
Chelnerul care a făcut nota de plată a avut parte de o mare surpriză atunci când a văzut că suma lăsată ca bacşiş era de 10.000 de dolari.
Chelnerul l-a sunat imediat pe proprietarul localului, Shawn Shepherd, pentru a-l înştiinţa de suma uriaşă lăsată de un client, la o notă de plată de 144,66 de dolari.
Primul gând al lui Shepherd a fost că era vorba despre o greşeală şi le-a cerut chelnerilor să verifice datele de pe spatele cărţii de credit.
Însă banca a aprobat tranzacţia, iar în contul localului a intrat suma aferentă notei de plată, precum şi cei 10.000 de dolari ca bacşiş.
„Când i-am văzut pe băieţi cum primeau cecurile care li se cuveneau, m-am simţit ca şi cum eram în dimineaţa de Crăciun”, a declarat proprietarul.