Ce sunt căștile cu conducție osoasă, care au apărut și în România. Nu se mai introduc în urechi, ci pe tâmple
Ați auzit de conducție osoasă? Nu, nu este vorba despre o temă medicală, ci vorbim despre câteva gadgeturi speciale. Acestea se folosesc de craniul nostru.
Căștile cu conducție osoase folosesc o tehnologie care există deja pe piață de vreo 7-8 ani. Acum sunt ceva mai accesibile.
Ele nu folosesc timpanul ca să transmită sunetul mai departe în urechea internă, ci se folosesc craniu, de oase, ca să transmită vibrațiile direct în urechea internă.
Alegeri 2025
12:38
Cât a costat campania pentru al doilea tur al prezidențialelor. Cheltuielile făcute de Nicușor Dan și de George Simion
11:08
Oficialii trimiși de Trump, impresionați de alegerile din România: „Un model de transparență, securitate și dedicare civică”
07:05
Oficial: CCR a respins cererea lui George Simion, privind anularea alegerilor prezidențiale. Liderul AUR: ”Lovitură de stat”
13:13
Reacția STS la acuzațiile de fraudă la Alegerile Prezidențiale. Mecanismul de procesare al votului, explicat punct cu punct
Astfel, dacă ieși la alergat sau te plimbi cu bicicleta, poți să folosești aceste căști și să auzi în continuare ce se întâmplă în jurul tău.
Modelele pe care le-am încercat noi, la iLikeIT, costă între 900 și 1000 de lei și sunt rezistente la apă, la ploaie, la praf, la transpirație.